Fornuizen van Boretti

Boretti is dé marktleider op het gebied van fornuizen. Geen merk heeft een dusdanig veelzijdig aanbod als dit Italiaanse merk waarbij het nog steeds mogelijk is om de fornuizen custom-made en in alle kleuren van de regenboog te leveren.

Boretti heeft een groot assortiment aan kookplaten in diverse afmetingen en design met gasbranders, keramische- of inductiezones. De mogelijkheden zijn dus enorm.

Zo zijn er nu bijvoorbeeld losse inductiezones leverbaar waarmee u zelf in staat bent om de indeling van uw kookplaat te bepalen. Verder zijn sommige modellen kookplaten zelfs leverbaar met de ongeëvenaarde Boretti Fry-Top. Met gepaste trots presenteert Boretti tevens zijn eerste gas op glas kookplaten met een volledig vlakke tiptoetsbediening.

Het veelzijdige aanbod van Boretti

Terwijl het accent in de afgelopen jaren vooral op fornuizen lag, is het Boretti programma tegenwoordig een stuk veelzijdiger geworden.

Wat te denken van een complete range 45 cm inbouwapparaten waaronder een wijnkoeler?

Of van plafondafzuigkappen met een zogenaamde Pure Air Cure van Boretti, de oplossing om ongewenste kookgeuren te verwijderen?

Of misschien gaskookplaten met elektronische tiptoetsbediening en inductiekookplaten met Mega Booster van 5500 W?

Bekijk de collectie van Boretti