Ontdek onze nieuwe toonzaal

De nieuwe toonzaal is een samensmelting van onze twee bedrijven FL-interieur en Everstone Construct.

Je kan er nu niet alleen terecht voor een nieuwe badkamer, keuken, dressing … maar ook voor de steen op uw lavabo- of keukenblad.

Meer dan zomaar een toonzaal

Het is een inspiratieruimte waar je de laatste nieuwe trends ontdekt met uitgebreid advies op maat voor ieders budget.

Maak bij ons je keuzes voor morgen

Welke kleuren kies ik? Wat past er bij mijn vloeren of muren? Belangrijke keuzes voor lange termijn. De toonzaal van FL-Interieur bevat een volledige ruimte waar je allerhande samenstellingen en keuzes op voorhand kan maken. Je kan er het kleurenpallet, de werkbladen, en handvaten combineren en uitproberen om tot een mooi geheel te komen.

Ook voor een totaalrenovatie van je badkamer, keuken of dressing is het gemakkelijk om alle aspecten en combinaties in onze toonzaal te bezichtigen zijn.

Kom eens proeven

We beschikken over een demokeuken waarmee wij in samenwerking met chef-koks en kwaliteitsmerken zoals ATAG demonstraties geven met verschillende keukentoestellen. Op zo’n demosessie kan je met kennis van zaken jouw ideale toestellen ontdekken, uitleg vragen en natuurlijk ook proeven.

Een persoonlijke afspraak plannen

Wil je een persoonlijke afspraak plannen om in alle rust uw plannen uit de doeken te doen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Dan contacteren wij u eerstdaags.