Wat doet FL-Interieur?

FL-Interieur produceert kwalitatieve meubelen op maat en totaalinrichting van keukens, badkamers, dressings, kantoren, winkels en beursstanden.

Keukens

FL-Interieur is een meubelfabrikant uit Evergem met meer dan 25 jaar ervaring. In ons atelier produceren we duurzame meubelen op maat. Deze worden door onze professionele plaatsingsdienst bij de klant tot een volledige keuken geassembleerd of geleverd aan zelfstandige schrijnwerkers of keukenbouwers.

Lees meer

Badkamers

FL-Interieur realiseert hoogwaardige badkamermeubels op maat. Voor renovatie en nieuwbouw. Modern of klassiek. Totaalservice van ontwerp tot plaatsing. Of louter verwerking van plaatmaterialen tot duurzame meubels.

Lees meer

Dressings en kasten

FL-Interieur is een meubelbouwer pur sang. Van volledige dressings, maar ook van losse meubels. Boekenkasten, tv-meubels, kleerkasten, bureaus, inbouwkasten en opbergkasten. Alles op maat en van uitmuntende kwaliteit.

Lees meer

Winkelinrichting

FL-Interieur verzorgt de totaalinrichting van winkels. Dit omvat het ontwerp, de inplanting, de productie en de plaatsing van de meubels. Maar ook de coördinatie van de andere werken. Het resultaat is een aantrekkelijk en professioneel uitgevoerd interieur.

Lees meer

Kantoorinrichting en bedrijfsgebouwen

FL-Interieur verzorgt de uitwerking van uw kantoren. We volgen hierbij een stappenplan, adviseren bij materiaalkeuzes, produceren het kantoormeubilair en coördineren de interieurinrichting van begin tot eind.

Lees meer

Totaalrenovatie

FL-Interieur vertaalt de renovatie van badkamers, keukens en woonkamers in een esthetisch, duurzaam en betaalbaar resultaat. Als doorwinterde meubelfabrikant en op basis van jaren ervaring in de sector.

Lees meer