Wat doet FL-Interieur?

FL-Interieur produceert kwalitatieve meubelen op maat en totaalinrichting van keukens, badkamers, dressings, kantoren, winkels en beursstanden.

Keukens op maat

FL-Interieur is een meubelfabrikant uit Evergem met meer dan 25 jaar ervaring. In ons atelier produceren we duurzame meubelen op maat. Deze worden door onze professionele plaatsingsdienst bij de klant tot een volledige keuken geassembleerd of geleverd aan zelfstandige schrijnwerkers of keukenbouwers.

Lees meer

Badkamers op maat

FL-Interieur realiseert hoogwaardige badkamermeubels op maat. Voor renovatie en nieuwbouw. Modern of klassiek. Totaalservice van ontwerp tot plaatsing. Of louter verwerking van plaatmaterialen tot duurzame meubels.

Lees meer

Dressings op maat

Uw dressing maken we op maat van uw individuele smaak en de beschikbare ruimte. In duurzame materialen en met een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp stemmen we samen met u af.

Lees meer

Kasten op maat

Is uw kleerkast aan vernieuwing toe? Puilt uw boekenkast uit? Of verdient uw televisie een stijlvol tv-meubel? Wij verwerken plaatmateriaal en een afwerkingslaag tot een meubel dat aan uw verwachtingen beantwoordt. Ingemaakt of losstaand.

Lees meer

Winkelinrichting

FL-Interieur verzorgt de totaalinrichting van winkels. Dit omvat het ontwerp, de inplanting, de productie en de plaatsing van de meubels. Maar ook de coördinatie van de andere werken. Het resultaat is een aantrekkelijk en professioneel uitgevoerd interieur.

Lees meer

Kantoorinrichting

FL-Interieur verzorgt de uitwerking van uw kantoren. We volgen hierbij een stappenplan, adviseren bij materiaalkeuzes, produceren het kantoormeubilair en coördineren de interieurinrichting van begin tot eind.

Lees meer

Totaalrenovatie van badkamers, keukens en woonkamers

FL-Interieur vertaalt de renovatie van badkamers, keukens en woonkamers in een esthetisch, duurzaam en betaalbaar resultaat. Als doorwinterde meubelfabrikant en op basis van jaren ervaring in de sector.

Lees meer