Duurzame productie van volledige dressings

FL-Interieur is een kastenbouwer pur sang. Vele jaren ervaring, een hoogtechnologisch machinepark en een gedreven team zorgen ervoor dat we nagenoeg elk type kast in ons atelier kunnen produceren. Uw dressing maken we op maat van uw individuele smaak en de beschikbare ruimte. In duurzame materialen en met een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp stemmen we samen met u af. Schuifdeuren, draaideuren of lades? Type, materiaal en aantal? Greeploos of met handgrepen? Onder de schuinte van uw dak een dressing plaatsen en toch zo optimaal mogelijk uw ruimte nuttigen? We realiseren de dressing zoals u hem voor ogen hebt. Al dan niet bij u geplaatst door onze medewerkers.

Ook voor professionals uit de meubelsector en schrijnwerkers

U richt dressings, kantoren, winkels, keukens of badkamers in? Maar u hebt niet de tijd, het machinepark of de expertise om de vraag van uw klant uit te voeren? FL-Interieur produceert in uw opdracht de gevraagde meubels. Ondertussen kunt u verder met uw core business. Bovendien bent u zeker van een optimale kwaliteit en kunt u binnen de opgelegde termijn overgaan tot de installatie. Win-win!

Op zoek naar een stijlvolle dressing?

Op zoek naar een fabrikant met de juiste expertise voor de productie van uw meubelen? Bel ons op 09 258 08 30 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags voor een vrijblijvend gesprek.