Stijlvolle en duurzame winkelinrichting

FL-Interieur is van nature een meubelfabrikant. Vandaag doen we echter veel meer dan dat. Meubels produceren blijft uiteraard onze absolute specialiteit, maar steeds vaker treden we op als coördinerende partij bij de volledige inrichting van winkels. Op die manier hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar aannemers voor alle uit te voeren interieurwerkzaamheden. U krijgt bovendien de garantie dat het meubilair van uw winkel uw klanten een goed gevoel geeft.

Een duurzame verkoopbalie, stevige pashokjes, praktische opbergkasten, stijlvol afgewerkte legplanken. Het is slechts een greep uit de meubelen die we voor winkels produceren. Steevast op basis van stevige plaatmaterialen en hoogwaardig afgewerkt. Aansluitend op de stijl van uw zaak en op uw persoonlijke smaak. Daarnaast helpt ons team u bij de keuze van de vloer, de verf, de verlichting en de verwarming. En selecteren we aannemers waar we vertrouwd mee zijn. Aannemers waarvan de dienstverlening hetzelfde niveau haalt als de kwaliteit van onze meubelen.

Meer info?

Wij geven u graag meer inlichtingen over de inrichting van uw winkel. Bel ons op 09 258 08 30 of vraag een vrijblijvend gesprek aan via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.