Design badkamers op maat voor renovatie en nieuwbouw

FL-Interieur ontwerpt badkamers op maat vanuit de persoonlijke verlangens van de klant. Kwaliteit binnen uw budget ongeacht of u kiest voor schuifkasten of opendraaiende kastdeuren. Retro of modern? Luxueus of eenvoudig?

De eerste stap bij de inrichting van uw badkamer is steeds het ontwerp en de keuze van de materialen. Daarna gaan we aan de slag in ons atelier voor elke badkamer op maat. Eenmaal alles klaar, worden de meubelen door ons eigen team geplaatst en ter plaatse afgewerkt.

Ook de totaalinrichting van uw badkamer nemen we overigens graag voor onze rekening. Niet enkel het schrijnwerk, maar ook de vloer, leidingen, de faiences, plafond en de raambekleding.

Wij maken ook keukens voor schrijnwerkers en badkamerinstallateurs

Ook zelfstandige schrijnwerkers en als badkamerinstallateurs doen beroep op ons bedrijf. Dankzij de modernste technologie en onze flexibiliteit leveren we hen maatmeubelen af van een onberispelijke kwaliteit. Op basis van uw richtlijnen produceren we complete badkamers of aparte meubels. Perfect afgewerkt en klaar om door u geplaatst te worden bij de eindklant.

U wenst een offerte voor de inrichting van uw bestaande of nieuwe badkamer?

Of u zoekt een meubelfabrikant die de juiste expertise in huis heeft voor de productie van uw badkamermeubelen? Bel ons op 09 258 08 30 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags voor een vrijblijvend gesprek.