Badkamers op maat voor renovatie en nieuwbouw

Wakker worden doe je bij voorkeur in een badkamer die gezelligheid en comfort uitstraalt. En wat is er heerlijker dan ontspannen in een huiselijke sfeer na een drukke werkdag of een portie sporten? FL-Interieur draagt zijn steentje bij tot die optimale badkamerervaring. Met meubels die tegelijk esthetisch, functioneel én bestand tegen de tijd zijn.

Voor particulieren…

Een catalogus met standaard badkamermeubels kunnen we u niet bezorgen. Elke badkamer is immers anders. FL-Interieur produceert altijd vanuit de persoonlijke verlangens van de klant. Met maatwerk als gevolg. Weliswaar zonder dat dit de kostprijs de hoogte injaagt. Onze kolomkasten, spiegelkasten, onderbouwkasten en wastafelmeubels zijn immers duurzaam, elegant en aantrekkelijk geprijsd. Ongeacht of u kiest voor schuifkasten of opendraaiende kastdeuren. Greeploze laden of met handgrepen. Tabletten met of zonder uitsparingen voor wastafels of opzetkommen. Retro of modern? Luxueus of eenvoudig? Uw vraag is onze uitdaging.

De eerste stap bij de inrichting van uw badkamer is steeds het ontwerp en de keuze van de materialen. Daarna gaan we aan de slag in ons atelier met de verwerking van het gekozen plaatmateriaal (MDF). Dat wordt verzaagd in de juiste afmetingen, de afwerkingslaag wordt erop geperst (laminaat of melamine), de kanten worden gelijmd en uitsparingen gemaakt met onze CNC-freesmachine. Eenmaal alles klaar worden de meubelen door ons eigen team geplaatst en ter plaatse afgewerkt. Ook de totaalinrichting van uw badkamer nemen we overigens graag voor onze rekening. Niet enkel het schrijnwerk, maar ook de vloer, de faiences, de douche, het sanitair en de ramen. Eén aanspreekpunt dus voor uw volledig badkamerproject.

… maar ook voor schrijnwerkers en badkamerinstallateurs

FL-Interieur heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie van badkamermeubelen, keukenkasten en dressings. Op die expertise doen zowel zelfstandige schrijnwerkers als badkamerinstallateurs frequent een beroep. We beschikken namelijk over een modern machinepark, spelen met korte levertermijnen flexibel in op korte levertermijnen en staan garant voor maatwerk van de beste kwaliteit. Op basis van uw richtlijnen produceren we complete badkamers of aparte meubels. Perfect afgewerkt en klaar om door u geplaatst te worden bij de eindklant.

U wenst een offerte voor de inrichting van uw bestaande of nieuwe badkamer?

Of u zoekt een meubelfabrikant die de juiste expertise in huis heeft voor de productie van uw badkamermeubelen? Bel ons op 09 258 08 30 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags voor een vrijblijvend gesprek.