Moderne of landelijke keukens op maat voor renovatie en nieuwbouw

De keuken dient al lang niet meer enkel om in te koken. Vandaag worden er ook gasten ontvangen, gegeten, bijgepraat en gepland. De hedendaagse keuken moet handig, mooi, kwalitatief en functioneel zijn. Hierin onderscheiden wij ons graag.

Smaken en kleuren verschillen. Daarom zijn alle keukens die ons atelier verlaten uniek. Modern en eigentijds of landelijk en klassiek. Met of zonder kookeiland. Geen standaardproducten dus, maar maatwerk.

De productie, plaatsing en afwerking gebeurt in eigen beheer. Aangezien ook de werkbladen door onze eigen steenafdeling geproduceerd worden, kunnen wij uw keuken in één keer plaatsen en afwerken.

Wij maken ook keukens voor schrijnwerkers en keukenbouwers

Ook zelfstandige schrijnwerkers en professionele keukenbouwers vinden vlot de weg naar ons bedrijf. Dankzij de modernste technologie en onze flexibiliteit leveren we hen maatmeubelen af van een onberispelijke kwaliteit. Wij produceren volgens uw richtlijnen, terwijl u vervolgens zelf de plaatsing uitvoert bij uw klanten.

Benieuwd hoe we van uw keuken een juweeltje kunnen maken?

Of zoekt u een ervaren fabrikant voor uw meubelen? Bel ons op 09 258 08 30 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags voor een vrijblijvend gesprek.