Kwalitatieve keukens op maat voor renovatie en nieuwbouw

De keuken dient al lang niet meer enkel om in te koken. Vandaag worden er gasten ontvangen, gegeten, bijgepraat en gepland. Waar vroeger vooral het praktische karakter van belang was, moet de hedendaagse keuken handig, mooi, kwalitatief en functioneel zijn. Een kolfje naar de hand van de vaklui van FL-Interieur.

Voor particulieren…

Smaken en kleuren verschillen. Daarom zijn alle keukens die ons atelier verlaten uniek. Op maat van de beschikbare ruimte en de persoonlijke smaak van de klant. Modern en eigentijds of landelijk en klassiek. Met of zonder kookeiland. Een combinatie van keukenkasten met schuifdeuren, draaideuren of lades. Push to open of met handgrepen. FL-Interieur zorgt op basis van uw voorkeuren steevast voor een gepersonaliseerd ontwerp. Geen standaardproducten dus, maar maatwerk. Zo wordt het werkblad aangepast aan de lengte van de klant, wordt de ‘dode hoek’ optimaal benut en worden de opbergsystemen zorgvuldig uitgedacht.

Waar we nooit toegevingen op doen, is onze kwaliteit. De productie gebeurt daarom steeds in eigen beheer. We starten van losse houten platen (in MDF) en kiezen een afwerking in laminaat of melamine in functie van het toekomstig gebruik en in een kleur naar keuze. Ons professioneel plaatsingsteam maakt het plaatje compleet. Uw duurzame, functionele en mooie keuken wordt immers met de grootste zorg geïnstalleerd en afgewerkt. Van de montage van de kasten over de afstelling van de scharnieren tot de plaatsing van het werkblad. Inclusief de aansluiting van de keukentoestellen van gerenommeerde merken als ATAG, Miele, Demeyere en Novy. Indien gewenst coördineert FL-Interieur ook de totaalinrichting van uw keuken. Niet enkel de keukenkasten en toestellen dus, maar ook de vloer, elektriciteit, verlichting en ramen. Voor een échte service van A tot Z!

… maar ook voor schrijnwerkers en keukenbouwers

FL-Interieur is van nature een fabrikant van meubels op basis van losse plaatverwerking. Door die expertise vinden zelfstandige schrijnwerkers en professionele keukenbouwers vlot de weg naar ons bedrijf. Dankzij de modernste technologie in plaatverwerking, ons hoogtechnologisch machinepark, de vakkennis van onze medewerkers en onze flexibiliteit leveren we hen maatmeubelen af van een onberispelijke kwaliteit. Voor volledige of gedeeltelijke keukens. Wij produceren volgens uw richtlijnen, terwijl u vervolgens zelf de plaatsing uitvoert bij uw klanten. Een win-win situatie!

Benieuwd hoe we van uw keuken een juweeltje kunnen maken?

Of zoekt u een ervaren fabrikant voor uw meubelen? Bel ons op 09 258 08 30 of laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags voor een vrijblijvend gesprek.