Totaalinrichting bij renovatie

Bouwen wordt voor heel wat gezinnen financieel almaar moeilijker haalbaar. Bijgevolg valt de keuze steeds vaker op renovatie. Doordat kamer per kamer kan worden aangepakt, beantwoordt deze formule in veel gevallen beter aan het beschikbare budget. Eén ding hebben renovatieprojecten echter gemeen met nieuwbouwprojecten: de samenwerking met betrouwbare partners is essentieel. Zo’n partner is FL-Interieur.

Een nieuw interieur voor uw badkamer, keuken of living

FL-Interieur bouwde de afgelopen 25 jaar een ruime expertise op als meubelfabrikant. Op basis van stevige plaatmaterialen produceren we keukenkasten, badkamermeubelen, haardwanden, tv-meubels, dressingkasten, … Op maat, stijlvol en duurzaam. Die expertise trokken we jaren terug open naar de totaalinrichting van badkamers, keukens, leefruimtes, winkels of kantoren. Voornamelijk bij renovaties. We produceren hierbij het meubilair, voeren voorbereidende werken uit en zorgen voor de afwerking. Zelfs plafonds plaatsen vormt voor FL-Interieur geen enkel probleem. En indien nodig stellen we voor specifieke werken aannemers aan die onze zin voor kwaliteit delen.

Eén contactpersoon voor uw volledig project

FL-Interieur neemt de coördinatie van uw volledig renovatieproject voor zijn rekening. Van de productie van de meubelen in ons atelier tot de plaatsing, de afwerking en de aansluitingen. Eventuele andere onderdelen van de renovatie zoals de vloer-, wand- en plafondbekleding, de elektriciteit en de loodgieterswerkzaamheden worden nauwgezet ingepland en opgevolgd. Dit biedt u dubbel voordeel. U hoeft niet op zoek naar geschikte aannemers en u kunt met al uw vragen terecht bij één en dezelfde contactpersoon.

Benieuwd hoe we ook uw badkamer, keuken of zithoek een nieuw leven kunnen geven?

Bel ons op 09 258 08 30 of vraag een vrijblijvend gesprek via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.