Een inloopdouche heeft tal van voordelen ten opzichte van een gewoon bad of douche. Eerst en vooral is er de veiligheid, je hoeft niet meer over de badrand te kruipen om te kunnen baden, je stapt gewoon uit de douche.

De inloopdouche is zeer makkelijk in onderhoud. Je kan rechtstaand de douchewand en eventueel de glazen deur / douchescherm onderhouden. Je hoeft niet meer in de badkuip te kruipen met kans op beschadiging en uitglijden.

Een bijkomend voordeel van een douche is dat je veel minder water verbruikt dan met het nemen van een bad, zeker als je gebruik maakt van een waterbesparende douchekop.

Je hebt ook veel meer ruimte, kan de douchewanden bijna naadloos in hetzelfde kleur krijgen als je lavaboblad.

Wat met verouderde electriciteit en waterleidingen?

Het verleggen of vernieuwen van water- en elektriciteitsleidingen vormt voor ons geen enkel probleem. De plaatsers van FL-Interieur beschikken over de nodige expertise en werkmateriaal om dit allemaal voor hun rekening te nemen. Maar als u wenst dat wij met een door u aanbevolen vakman samen werken, kan dat zeker. Dan plannen we alles zo in dat de werken vlot en efficiënt afgerond raken.

Wat met het afval na een uitbraak of renovatie?

Wij nemen al het afval terug mee en sorteren het bij ons op het bedrijf. Wij beschikken over containers om hout, metalen, steenpuin, karton, isolatie, plastic, glas en restafval te sorteren.

Vraag gerust ons advies via info@fl-interieur.be.